Yuki is meer dan een boekhoudprogramma. Het is via Yuki mogelijk om facturen te versturen. Dit is een welkome toevoeging op het boekhoudpakket, omdat je niet tussen verschillende aanbieders hoeft te schakelen. Een factuur maken is met Yuki erg eenvoudig.

Je facturen in eigen huisstijl

Bij Yuki kan je je facturen maken in eigen huisstijl. Zo is het voor je klant duidelijk dat de factuur bij jou vandaan komt. Het is onder andere mogelijk om eigen briefpapier in te stellen binnen de software van Yuki. Een factuur maken in je eigen huisstijl is in onze ogen zeker een vereiste.

Periodieke facturen

In Yuki is het mogelijk periodieke facturen in te stellen. Zo is het voor ons bijvoorbeeld van belang dat onze klanten maandelijks gefactureerd worden voor de verrichte werkzaamheden. Wanneer je met vaste pakketten (abonnementen of onderhoudscontracten) werkt is de periodieke facturering van Yuki geen overbodige luxe.

Facturen die nog niet betaald zijn

Wanneer je facturen na de vervaldatum nog niet voldaan zijn kan je een herinnering sturen naar de betreffende klant. Op deze manier krijgt je klant een reminder dat hij de factuur nog niet voldaan heeft. Het

Incassomodule van Yuki

Yuki beschikt over een incassomodule, hierdoor is het mogelijk om facturen die niet worden voldaan direct door te zetten naar de incasso. Het inzetten van een incasso is in sommige gevallen een verstandige zet. Hierdoor ben je er (sneller) zeker van dat je je geld zal ontvangen.